fotoberoende

tankar i färger och ljus

delad...

Sommaren var mycket händelserik och fylld av överraskningar av olika slag. De flesta positiva. De mindre glädjande händelser hade ändå bra slut så jag är glad. Synd bara att allt gick så fort. Och nu knackar hösten på dörren. Björkar börjar gulna och kvällarna är mörkare. Sommargäster lämnade sina stugor och bara enstaka turister vandrar på stranden... Sakta återvänder tystnad.

Jag gillar just den tiden på året väldigt mycket. Tycker om ljuset och det lite kyligare vädret.

Grupperar bilder och tankar för kommande bloggar. Först tänkte jag visa mina sommarblommor i alla regnbågsfärger, men ändrade mig och idag blir det om en akvarellkurs i vackra Andalusien på Garden of Lemons.

När jag anmälde mig fanns det inga platser kvar, men någon gång i mitten på sommaren fick jag meddelande om avbokning och fick bestämma mig snabbt. Hurra! skrek jag bara och den första vecka i september njöt jag av 30 graders värme bland olivträd. Det var som att hamna i paradiset. Jag är tillbaka nu, fysisk, men en del av mig är kvar i Andalusien...

Den resan gav mig inte bara akvarellkurs, men också spännande vyer och detaljer för fotografering, samt nya intressanta bekantskaper och oförglömliga matupplevelser. Som jag skrev, jag är lite splittrad nu och behöver organisera bilder och tankar... Mer om det hela kommer senare.

På bilderna utsikt från gården, en trappa och en mysig katt som heter Lulu. Och två nya akvareller :-)

och akvareller:

Inlagt 2023-09-11 19:38 | Läst 486 ggr. | Permalink
Så fint och härliga akvareller!
//Lola
Svar från Halina Strandskatan 2023-09-17 11:18
Tusen tack Lola :-) Det var en härlig vecka.
Hälsningar Halina
Mycket fina akvareller. I synnerhet den första med de varma färgerna. Jag förstår att vyerna och miljön måste ha varit inspirerande och om man dessutom har trevlig, serveras god mat och lär sej nya saker så måste det va varit en toppenkurs. Jag har saknat dina inlägg och ser fram emot mer bilder.
Hälsningar Lena
Svar från Halina Strandskatan 2023-09-17 11:20
Tusen tack Lena :-) Jag var överlycklig på resan och kursen var verkligen givande på olika plan. Kom hem som en ny människa ;-)
Hälsningar Halina
Så vackert, särskilt akvarellerna. Känns som det har varit en givande resa på alla sätt
Svar från Halina Strandskatan 2023-09-17 11:26
Tusen tack Peter :-) Ja, kursen och resan var myyyycket spännande på många sätt. Även om jag kände mig lite som en udda fågel bland danska deltagare, men jag trivdes enormt mycket och blev så inspirerad! Funderar på att boka en kurs igen till nästa år. Vi får se... Även värmen gick att uthärda ;-)
Hälsningar Halina
Låter som en härlig resa.
Jättefina akvareller !
Ing-Marie
Svar från Halina Strandskatan 2023-09-17 11:27
Tack så jättemycket Ing-Marie :-) Det var en härlig och spännande resa, samt mycket givande akvarellkurs.
Hälsningar Halina
Du har uppenbarligen lärt dig, det var bra helt enkelt!
Svar från Halina Strandskatan 2023-09-17 11:28
Tackar ödmjukast Stefan :-)
Hälsningar Halina
Vilka vyer! Måste ha varit en riktigt trevlig resa. Fint resultat men måleriet.

MvH
Johnny
Svar från Halina Strandskatan 2023-09-17 11:32
Tusen tack Johnny :-) Det var första gången jag var i Spanien och det var mycket spännande. Andalusien är mycket vackert och kursen var mycket givande på många sätt.
Hälsningar Halina



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver